- ویزای استارت آپ یک برنامه فدرال است و شرایط آن در همه کانادا یکسان است و متقاضی به جز از استان کبک می تواند در همه کانادا ساکن و مشغول به کار شود در صورتیکه شرایط برنامه کارآفرینی ازیک استان به استان دیگر کاملا متفاوت است و سکونت و راه اندازی کسب و کار و توانایی تثبیت اقتصادی تجارت موردنظر یکی از شرایط اصلی برنامه کارآفرینی استانی است.
- روش استارت آپ مستقیما منجر به اقامت دائم می شود و کارکنان اصلی نیز بعد از صدور نامه حمایتی می توانند با ویزای کار وارد کانادا شوند اما در اکثر کارآفرینی های استانی متقاضی و خانواده اش با ویزای کار وارد کانادا می شوند و اخذ اقامت دائم کانادا را تنها منوط به تاییدیه استان مربوطه مبتنی بر راه اندازی کسب و کار موردنظر و استخدام یک و یا دونفر شهروند و یا مقیم دائم کانادا خواهد بود.
- در ویزای استارت آپ اقامت دائم کانادا منوط به موفقیت کسب و کار شما نخواهد بود و متقاضی تنها باید اقدامات اولیه برای راه اندازی استارت آپ از قبل ثبت شرکت، ایجاد وب سایت، اجاره دفتر و استخدام نیرو وغیره را انجام دهد اما راه اندازی عملی و موفقیت کسب و کار شرط صدور تاییدیه استان برای اخذ اقامت دائم خواهد بود.
- در ویزای استارت آپ متقاضی و هریک از کارکنان اصلی شرکت(جمعا ۵نفر) میبایست دارای آیلتس ۵ در همه ی مهارتها باشند اما نمره آیلتس در برنامه کارآفرینی استانی، از استانی به استان دیگر متفاوت میباشد.مثلا در استانهای انتاریو و بریتیش کلمبیا ایلتس ۴/۵ مورد نیاز است.
- در ویزای استارت آپ امکان اقامت دائم ۵نفر کارکنان اصلی کسب و کار بعلاوه خانواده شان فراهم شده است در صورتیکه در کارآفرینی استانی معمولا یک و در صورت وجود شرایط دونفر بعلاوه خانواده شان میتوانند اقدام نمایند.
- در ویزای استارت آپ الزامی به شرکت در مصاحبه نیست مگر اینکه افسر مربوطه به صورت موردی درخواست نماید، اما در اکثر کارآفرینی های استانی مصاحبه با متقاضی جهت احراز قصد و توانایی راه اندازی تجارت ضروری است.
- در ویزای استارت آپ نوآوری و خلاقیت نوین یکی از شرایط اصلی است اما در برنامه کارآفرینی نیازی به نوآوری و خلاقیت نمیباشد و حتی کسب و کارهای بسیار سنتی را نیز می توان به کانادا انتقال داد.
برای مشاوره رایگان مبنی براینکه واجد شرایط کدام روش هستید تماس بگیرید.